Algemeen

Altijd volgen wat op het etiketje staat. Na ontdooien kun je de maaltijd opwarmen op gewenste temperatuur in de magnetron of in een pannetje. De verpakkingen zijn geschikt om in de magnetron te doen tot 120 graden. Let op: alleen op temperatuur brengen. De maaltijden zijn namelijk goed doorgekookt.

Lees meer

Plan vooruit. Zorg ervoor dat je de maaltijden, sapjes of soepjes 24 tot 48 uur van te voren uit de vriezen in de koelkast bewaard. Dan geef je de maaltijden, soepjes en sapjes de gelegenheid om rustig te ontdooien. Dit zorgt ervoor dat je geen koude maaltijd hebt bij het opwarmen.

Lees meer

De maaltijden, soepjes en sapjes zijn na ontvangst nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. Je kunt de maaltijden, sapjes en soepjes ook invriezen. Dan zijn ze nog 10 weken houdbaar. Dit geldt niet voor de wraps. Wraps zijn maximaal 3 dagen houdbaar op koelkasttemperatuur en niet geschikt om in te vriezen!

Lees meer

Het gewicht van een maaltijd verschilt per soort en formaat. Gemiddeld kun je het volgende aanhouden:

  • Complete maaltijd (koolhydraten, eiwitten, groente): 350gr – 550gr
  • Koolhydraatarm: 280gr – 550gr
Lees meer

Ja zeker! Wij gebruiken broccoli omdat wij deze het gehele jaar door vers kunnen aanbieden. Daarnaast bevat broccoli enorm veel eiwitten en ijzers. Ben je het zat? Kies dan onze groentemix, dit is een mix van 3 verschillende groentes namelijk: wortel, sperziebonen en paprika. Toch liever wat anders? Neem contact met ons op via mail: info@prepthefood.nl

Lees meer

De maaltijden zijn na ontvangst 5 dagen houdbaar op koelkasttemperatuur en 10 weken houdbaar in de diepvries. Dit geldt voor de maaltijden, sapjes en soepjes. De wraps daarentegen zijn niet langer houdbaar dan 2 dagen en niet geschikt om in te vriezen.

Lees meer

Wij werken met producten van de vegetarische slager. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij vinden dat de vegetarische slager de beste kwaliteit vleesvervangers aanbied op dit moment. Onze vleesvervangers bestaan voor het grootste gedeelte uit soja. Voor meer informatie mail naar: info@prepthefood.nl

Lees meer