Bezorging

Neem hiervoor contact met ons op via E-mail: info@prepthefood.nl

Omdat wij werken volgens een planning en bezorgroute kunnen wij niet zomaar een bestelling er tussen schuiven. In uitzonderlijke gevallen kan dit wel. Wij bereiden geen maaltijden op vrijdag en het weekend. Dus na woensdag 18:00 is het niet mogelijk een bestelling door te geven voor dezelfde week.

Lees meer

Wij bereiden maaltijden van maandag tot en met donderdag. Wij bezorgen de maaltijden van maandag tot en met vrijdag. Woon je binnen de straal dan kan je de maaltijden ook op maandag ontvangen. Woon je buiten de straal dan gaat de verzending via PostNL. Dit kun je zien bij het uitchecken. Na woensdagavond 18:00, gaan alle orders naar de volgende week. Dit omdat donderdag onze laatste dag van bereiden is.

Lees meer

Komt het niet uit? Zorg er dan voor dat de bezorger bij een van de buren het pakketje aflevert. Hiervoor ben je zelf verantwoordelijk. Duidelijke instructies door middel van een briefje op de deur of even doorgeven via Whatsapp is noodzakelijk. Gaat de bezorging via PostNL? Dan is het mogelijk om het pakketje te laten afleveren bij een PostNL afhaalpunt.

Lees meer

Bezorgtijden zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bij adressen binnen de bezorgstraal worden de bezorgtijden een dag van te voren bekendgemaakt via WhatsApp. Je ontvangt dan een tijdsblok van ongeveer 60 minuten. Dit is altijd een schatting omdat er onderweg van alles kan gebeuren. Bij adressen buiten de straal geldt hetzelfde. Je ontvangt de avond voor de bezorging een e-mail van PostNL met daarin de track en trace code. Zorg ervoor dat er iemand thuis is om het pakketje aan te nemen.

Lees meer

Afhalen is mogelijk. Dit in overleg natuurlijk. Wij werken in een ruimte waarin wij streng letten op de hygiëne. Ook bij afhalen moet je bestellen via de website. Er worden verzendkosten in rekening gebracht die je vervolgens terugkrijgt bij het afhalen.

Lees meer

Wij werken met een straal waarin wij vers met onze eigen koelbussen en chauffeurs leveren. In dit geval krijg je altijd een dag van te voren een tijdsblok doorgestuurd via WhatsApp. De maaltijden worden dan in de ochtend van de levering bereid en niet-ingevroren bezorgd.

Mocht je buiten de straal vallen, dan worden de maaltijden op de dag van verzending bereid, ingepakt en verzonden via PostNL. In dit geval ontvang je dus de maaltijden per post,

Lees meer