Neem hiervoor contact met ons op via E-mail: info@prepthefood.nl

Omdat wij werken volgens een planning en bezorgroute kunnen wij niet zomaar een bestelling er tussen schuiven. In uitzonderlijke gevallen kan dit wel. Wij bereiden geen maaltijden op vrijdag en het weekend. Dus na woensdag 18:00 is het niet mogelijk een bestelling door te geven voor dezelfde week.

Lees meer

Wij bereiden maaltijden van maandag tot en met donderdag. Wij bezorgen de maaltijden van maandag tot en met vrijdag. Woon je binnen de straal dan kan je de maaltijden ook op maandag ontvangen. Woon je buiten de straal dan gaat de verzending via PostNL. Dit kun je zien bij het uitchecken. Na woensdagavond 18:00, gaan alle orders naar de volgende week. Dit omdat donderdag onze laatste dag van bereiden is.

Lees meer

Altijd volgen wat op het etiketje staat. Na ontdooien kun je de maaltijd opwarmen op gewenste temperatuur in de magnetron of in een pannetje. De verpakkingen zijn geschikt om in de magnetron te doen tot 120 graden. Let op: alleen op temperatuur brengen. De maaltijden zijn namelijk goed doorgekookt.

Lees meer

Plan vooruit. Zorg ervoor dat je de maaltijden, sapjes of soepjes 24 tot 48 uur van te voren uit de vriezen in de koelkast bewaard. Dan geef je de maaltijden, soepjes en sapjes de gelegenheid om rustig te ontdooien. Dit zorgt ervoor dat je geen koude maaltijd hebt bij het opwarmen.

Lees meer

De maaltijden, soepjes en sapjes zijn na ontvangst nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. Je kunt de maaltijden, sapjes en soepjes ook invriezen. Dan zijn ze nog 10 weken houdbaar. Dit geldt niet voor de wraps. Wraps zijn maximaal 3 dagen houdbaar op koelkasttemperatuur en niet geschikt om in te vriezen!

Lees meer

Komt het niet uit? Zorg er dan voor dat de bezorger bij een van de buren het pakketje aflevert. Hiervoor ben je zelf verantwoordelijk. Duidelijke instructies door middel van een briefje op de deur of even doorgeven via Whatsapp is noodzakelijk. Gaat de bezorging via PostNL? Dan is het mogelijk om het pakketje te laten afleveren bij een PostNL afhaalpunt.

Lees meer