GRATIS JUICE? VOEG EEN JUICE TOE EN REKEN AF MET CODE: JUICY

Retourbeleid

HOE WERKT BESTELLEN BIJ PREP THE FOOD?

  • Gezonde maaltijden bereiden kan je prima zelf maar daar heb je toch geen zin in na een lange werk of schooldag? Dus wat makkelijker is, is BESTELLEN. Het is niet alleen makkelijker maar ook voordeliger & sneller!

IN EEN PAAR STAPPEN UITGELEGD

  1. Maak een keus uit ons assortiment en vul je winkelwagen tot minimaal €45.
  2. Kies maaltijden op basis van wat je lekker vind, behoefte of een pakket voor het behalen van je fitnessdoel.
  3. Je rondt de bestelling af en wij ontvangen de order. LET OP: bij het afrekenen kun je de bezorgdag selecteren. Wij doen ons best om ons daaraan te houden. Maar het kan weleens afwijken bij extreme drukte. Woon je buiten de straal waarin wij zelf leveren, dan word jouw order vers via onze koeriersdienst verzonden. Je ontvangt hiervoor een track en trace in de mail. Iedereen binnen en buiten de straal ontvangt het vers in huis. Geen diepvries maaltijden!
  4. De chefs bereiden je maaltijden en wij leveren op dezelfde dag vers met onze eigen koeriers. Adressen buiten de straal worden op de dag van bereiding speciaal ingepakt en verzonden. Je ontvangt altijd een tijdsblok waarin onze bezorger langskomt via WhatsApp. Gaat het via PostNL? Dan ontvang je een tijdsindicatie per mail.
  5. Geniet zonder af te wassen of boodschappen te doen van jouw gezonde maaltijd.
 

Levering

Wij streven ernaar om iedereen van verse maaltijden te voorzien. Moeten de maaltijden bezorgd worden binnen een straal van 65km vanaf onze productiekeuken in Nieuw-Vennep, dan worden die vers bereidt op de dag van levering. Valt jouw locatie buiten de straal, dan wordt de order vers ingepakt en verzonden via onze koeriersdienst PostNL (ma-do). LET OP: Het is uw eigen verantwoordelijkheid om thuis aanwezig te zijn om het pakketje te ontvangen en koel te bewaren!

Wij staan voor kwaliteit, eerlijkheid en streven naar een klanttevredenheid van 100% door o.a. snel persoonlijk contact en te luisteren naar de wensen van de klant.

Registreren

Registreer je nu en maak een persoonlijke Prep Account

Of

Inloggen

Registreren

Door een account aan te maken kunt u sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kunt u uw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken. Meer informatie leest u in ons privacy beleid.

Inloggen

Login met je persoonlijke Prepthefood account

Of

Inloggen

Registreren

Door een account aan te maken kunt u sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kunt u uw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken. Meer informatie leest u in ons privacy beleid.

Nog geen Prep Account?

Registreer binnen een paar stappen en creëer je eigen Prep Account voor persoonlijke aanbiedingen en acties.