GRATIS PRE WORKOUT BIJ BESTELLING BOVEN €150 MET CODE: FREEPRE

Droogtrain maaltijden

Koolhydratenbron
Koolhydratenbron
Eiwitbron
Eiwitbron
Calorieën
Calorieën

Droogtrain Maaltijden: Tips en Bestellingen voor Optimaal Resultaat
Als toegewijde sporter sta je op het punt om aan je cut te beginnen, oftewel droogtrainen of afvallen genoemd. Het is tijd om je lichaam te finetunen en de resultaten van je inspanningen in de sportschool zichtbaar te maken. Maar hoe pak je dit het beste aan? Door tijdens het droogtrainen een calorietekort te creëren en de verhoudingen van de macronutriënten aan te passen. Het doel? Het systematisch verlagen van je vetpercentage en het onthullen van je spiermassa na een bulkingfase. Iedereen heeft zijn eigen redenen om te droogtrainen, maar de meeste streven naar een gespierd en droog lichaam voor de zomer. Ja, we hebben je door!

Soms kan tijdgebrek het lastig maken om de juiste maaltijden te bereiden, waardoor het moeilijk wordt om je aan je voedingsplan te houden. Dit kan frustrerend zijn, vooral als je al een tijdje bezig bent met dit doel. Daarom hebben we bij Prep The Food maaltijden samengesteld die speciaal zijn afgestemd op het droogtrainen. Deze maaltijden ondersteunen het verlagen van je vetmassa en helpen spierafbraak te voorkomen, met de juiste macronutriënten die zijn aangepast voor het droogtrainen. Door gebruik te maken van kant-en-klare maaltijden als meal prep, maak je het jezelf gemakkelijker om je doelen te bereiken en blijf je gefocust op het veranderen van je lichaam.

5 Tips voor Droogtrainen Maaltijden

Houd je Voeding Bij: Maak een overzichtelijk eetschema waarin je de macronutriënten of calorieën bijhoudt. Dit geeft je een duidelijk beeld van je voedingsinname. Houd het realistisch en verwerk maaltijden daarin die je kan vervangen met onze meal prep maaltijden voor als je geen tijd hebt!
Maaltijden Voorbereiden: Bestel maaltijden voor je meal prep om altijd goed voorbereid te zijn. Droogtrainen vergt motivatie, focus en discipline, en kant-en-klare gezonde maaltijden kunnen je hierbij helpen.
Kies Gemak: Ga voor onze droogtrainen pakketten speciaal samengesteld voor droogtrainen / afvallen. Zo hoef je zelf niet alle recepten te bedenken.
Geleidelijk Calorietekort: Zorg ervoor dat je geen te groot calorietekort creëert, maar verlaag je calorie-inname geleidelijk met ongeveer 250 tot 500 kcal per daginname. Richt je op een hogere eiwitinname, aangezien eiwitten de bouwstenen zijn voor je spieren en het je een verzadigd gevoel geeft.
Variatie is Key: Varieer in je maaltijden om ervoor te zorgen dat je voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Prep The Food droogtrain maaltijden
Bij Prep The Food bieden we 100+ smaakvolle meal prep maaltijden aan die perfect passen bij droogtrainen en afvallen. Onze maaltijden zijn gevarieerd en rijk aan vitaminen, mineralen en bevatten de juiste macronutriënten. Of je nu zin hebt in een Surinaamse rijst met kip of een ander smakelijk gerecht, wij hebben voor elk wat wils uit verschillende keukens.

Top 5 droogtrain maaltijden:

Chili Kip Mexicaanse Groentemix
Kip Rijst Groente
Zalm Teriyaki Eiernoedels Groente
Chili Kip Surinaamse Rijst Groente
Low Calorie Kip Wraps

Ontbijt, Lunch, en Avondeten Tijdens Droogtrainen
Bij Prep The Food hebben we aan alles gedacht. Je kan bij ons je ontbijt, vitaminensapje, lunch, avondeten en zelfs suikervrije brownies bestellen voor tijdens het droogtrainen. Onze high protein ontbijtpakket bevat 5 eiwitrijke ontbijtjes die binnen 2 minuten klaar zijn in verschillende smaken, zodat je altijd een eiwitrijke start hebt van de dag. Trek in een lekker wrap of soepje? Ook die hebben wij vers voor jou klaarstaan!

Droogtrainen begint bij de juiste voeding. Bij Prep The Food helpen we je graag op weg naar een gespierd en droog lichaam. Bestel vandaag nog je droogtrain maaltijden en bereik je fitnessdoelen!

Registreren

Registreer je nu en maak een persoonlijke Prep Account

Of

Inloggen

Registreren


Door een account aan te maken kunt u sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kunt u uw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken. Meer informatie leest u in ons privacy beleid.

Coupon gekopieerd

Inloggen

Login met je persoonlijke Prepthefood account

Of

Inloggen

Registreren


Door een account aan te maken kunt u sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kunt u uw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken. Meer informatie leest u in ons privacy beleid.

Nog geen Prep Account?

Registreer binnen een paar stappen en creëer je eigen Prep Account voor persoonlijke aanbiedingen en acties.