DITISOLDSKOOL

Meer informatie

HOEVEEL UUR PER WEEK BESPAAR IK MET KOKEN?
Alle veelgestelde vragen vind je hier onder 😉

Wij werken met producten van de vegetarische slager. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij vinden dat de vegetarische slager de beste kwaliteit vleesvervangers aanbied op dit moment. Onze vleesvervangers bestaan voor het grootste gedeelte uit soja. Voor meer informatie mail naar: info@prepthefood.nl

De maaltijden zijn na ontvangst 5 dagen houdbaar op koelkasttemperatuur en 12 weken houdbaar in de diepvries. Dit geldt voor de maaltijden, sapjes en soepjes. De wraps daarentegen zijn niet langer houdbaar dan 3 dagen in de koelkast en niet geschikt om in te vriezen.

Ja zeker! Wij gebruiken broccoli omdat wij deze het gehele jaar door vers kunnen aanbieden. Daarnaast bevat broccoli enorm veel eiwitten en ijzers. Ben je het zat? Kies dan onze groentemix, dit is een mix van 3 verschillende groentes namelijk: wortel, sperziebonen en paprika. Toch liever wat anders? Neem contact met ons op via mail: klantenservice@prepthefood.nl

Wij gebruiken weinig tot geen zout in onze maaltijden. Zout gebruiken wij alleen om sommige maaltijden op smaak te brengen. Vaak zit dit al in een van onze kruiden vermengt.

Het gewicht van een maaltijd verschilt per soort en formaat. Bij elke maaltijd staat je het gemiddelde gewicht vermeld op de pagina.

Onze maaltijden worden altijd op de dag van bezorging of verzending bereidt. Dit ervan af of de bezorging via PostNL gaat of via onze eigen distributie. Wij hebben geen kant-en-klare voorraad liggen zoals andere dat doen. Dit doen wij om een zo vers mogelijk product te leveren.

De maaltijden, soepjes en sapjes zijn na ontvangst nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. Je kunt de maaltijden, sapjes en soepjes ook invriezen. Dan zijn ze nog 12 weken houdbaar. Dit geldt niet voor de wraps. Wraps zijn maximaal 3 dagen houdbaar op koelkasttemperatuur en niet geschikt om in te vriezen!

Plan vooruit. Zorg ervoor dat je de maaltijden, sapjes of soepjes 24 tot 48 uur van te voren uit de vriezer in de koelkast bewaard. Dan geef je de maaltijden, soepjes en sapjes de gelegenheid om rustig te ontdooien. Dit zorgt ervoor dat je geen koude maaltijd hebt bij het opwarmen.

Altijd volgen wat op het etiketje staat. Bij elke maaltijd staan de instructies op het etiketje. Na ontdooien kun je de maaltijd opwarmen op gewenste temperatuur in de magnetron, oven of in een pannetje. De verpakkingen zijn geschikt om in de oven te doen tot 100 graden. Let op: alleen op temperatuur brengen. De maaltijden zijn namelijk goed doorgekookt.

Wij werken alleen maar met halal producten. Al onze maaltijden en producten zijn halal en worden bereid in een HACCP goedgekeurde keuken waarin alleen maar halal producten worden verwerkt. Stuur een mail naar klantenservice@prepthefood.nl om een certificaat als bewijs te ontvangen.

Wij bereiden al onze maaltijden volgens een gecalculeerde planning. Op die manier bereiden precies genoeg om al onze bestellingen te verwerken. Wij hebben dus geen kant en klare voorraad die kan bederven. Zo helpen wij voedselverspilling tegen te gaan!

Om af te vallen moet je onder je caloriebehoefte eten en om aan te komen moet je boven je caloriebehoefte eten. Wat je caloriebehoefte is, kan je online berekenen met verschillende calculators. Wij bieden onze maaltijden aan om je te helpen jouw doelen te bereiken. Wij maken geen voedingsplannen en wij geven geen advies.

BESTELLEN

Alle bekende allergenen staan vermeld bij de maaltijden. Niet alleen op de website maar ook op het etiketje die je bij elke maaltijd terugvind. Twijfel je? Neem contact met ons op via mail: klantenservice@prepthefood.nl
Neem contact met ons op. Wij kunnen achterhalen of de bestelling goed is doorgekomen. klantenservice@prepthefood.nl
Bij ons kun je kiezen uit pakketten met als doel afvallen (minder calorieën) of aankomen (meer calorieën), 1 of 2 weekse pakketten met heerlijke maaltijden of je kunt zelf je maaltijden apart selecteren. Wij hanteren een minimale afname van €45.
Wil je afhalen? Dan kan je dat aangeven bij het afrekenen. Je kunt dan kiezen voor afhalen. De bestelling staat dan klaar op de dag die je hebt ingepland via onze agenda. De afhaaltijden zijn van 15:30 tot 21:00, van maandag tot en met vrijdag in Nieuw Vennep.

BEZORGING

Wij werken met een straal waarin wij vers met onze eigen koelbussen en chauffeurs leveren. In dit geval krijg je altijd een dag van te voren een tijdsblok doorgestuurd via WhatsApp. De maaltijden worden dan in de ochtend van de levering bereid en niet-ingevroren bezorgd.

Mocht je buiten de straal vallen, dan worden de maaltijden op de dag van verzending bereid, ingepakt en verzonden via Packs. In dit geval ontvang je dus de maaltijden per post, vers in huis. De maaltijden worden zorgvuldig ingepakt in een speciale isolatiezak met gelpacks. Dit zorgt ervoor dat de maaltijden minimaal 3 dagen gekoeld blijven zolang de doos gesloten blijft.
Wij streven er uiteindelijk naar om iedereen te voorzien van verse, niet-ingevroren maaltijden. Dit omdat je dan beter de kwaliteit kan waarborgen, snellere leveringen en een betere service hebt.

Geen probleem! Zolang de maaltijden verpakt in de doos blijven, zijn deze houdbaar zoals hierboven is beschreven. Twijfel? Neem contact met ons op! klantenservice@prepthefood.nl

Bezorgtijden zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bij adressen binnen de bezorgstraal worden de bezorgtijden een dag van te voren bekendgemaakt via WhatsApp. Je ontvangt dan een tijdsblok van ongeveer 60 minuten. Dit is altijd een schatting omdat er onderweg van alles kan gebeuren. Bij adressen buiten de straal geldt hetzelfde. Je ontvangt de avond voor de bezorging een e-mail van Packs met daarin de track en trace code. Zorg ervoor dat er iemand thuis is om het pakketje aan te nemen.

De maaltijden worden verpakt in een speciale 4-laage isolatiezak. Deze gaan in combinatie met gelpacks in een verdikte doos. Hierdoor creëren wij een “mobiele koelkast” die de maaltijden 3 dagen gekoeld houd.

Komt het niet uit? Zorg er dan voor dat de bezorger bij een van de buren het pakketje aflevert. Hiervoor ben je zelf verantwoordelijk. Duidelijke instructies door middel van een briefje op de deur is belangrijk voor de bezorging.

Wij bereiden maaltijden van maandag tot en met donderdag. Wij bezorgen de maaltijden van maandag tot en met vrijdag. Woon je binnen de straal dan kan je de maaltijden ook op maandag ontvangen. Woon je buiten de straal dan gaat de verzending via Packs. Dit kun je zien bij het uitchecken. Na woensdagavond 18:00, gaan alle orders naar de volgende week. Dit omdat donderdag onze laatste dag van bereiden is.

Neem contact met ons op via e-mail: klantenservice@prepthefood.nl Omdat wij werken volgens een planning en bezorgroute kunnen wij niet zomaar een bestelling ergens tussen schuiven. In uitzonderlijke gevallen kan dit wel zolang de route en planning dit toelaat. Wij bereiden geen maaltijden op vrijdagen en het weekend. Na woensdag 18:00 is het niet mogelijk de bestelling nog voor dezelfde week in te plannen. Deze gaat dan automatisch naar volgende week.
Vervelend om te horen dat de bezorging is vertraagd. Dit heeft verder geen invloed op de houdbaarheid van de maaltijden zolang je deze binnen 48u na verzending ontvangt. Bij 1 dag vertraging is er niets aan de hand. Twijfel je? Neem contact met ons op via WhatsApp of mail: klantenservice@prepthefood.nl

Inloggen

Login met je persoonlijke Prepthefood account

Of

Inloggen

Registreren

Door een account aan te maken kunt u sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kunt u uw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken. Meer informatie leest u in ons privacy beleid.

Nog geen Prep Account?

Registreer binnen een paar stappen en creëer je eigen Prep Account voor persoonlijke aanbiedingen en acties. 

Yes! Product toegevoegd aan winkelmand

Een moment geduld, pagina wordt herladen!

Registreren

Registreer je nu en maak een persoonlijke Prep Account

Of

Inloggen

Registreren

Door een account aan te maken kunt u sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kunt u uw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken. Meer informatie leest u in ons privacy beleid.