Hoe werkt het

IN EEN PAAR STAPPEN UITGELEGD

1. Maak een keus uit ons assortiment en kies minimaal 6 meals.

2. Je kiest het formaat gebaseerd op jouw behoefte.

3. Je rondt de bestelling af en wij ontvangen de order. LET OP: Voor 16:00u bestelt, is volgende dag vers in huis.(BEPERKTE LOCATIES) woon je buiten de straal waarin wij zelf leveren, dan word jouw order ingevroren en via onze koeriersdienst verzonden. Iedereen binnen de straal ontvangt het de volgende dag vers in huis(ma-vrij).

4. De chef bereidt je maaltijden en wij leveren op dezelfde dag(BEPERKTE LOCATIES).

5. Geniet zonder af te wassen of boodschappen te doen van jouw gezonde maaltijd.

LEVERING

Wij streven ernaar om iedereen van verse maaltijden te voorzien. Helaas kunnen wij dit (nog) niet voor iedereen garanderen. Moeten de maaltijden bezorgd worden in een straal van 45km vanaf onze productiekeuken in Lisse, dan worden die vers bereidt op de dag van levering. Valt jouw locatie buiten de straal, dan wordt de order vers ingevroren en verzonden via onze koeriersdienst PostNL(ma-do). LET OP: Het is uw eigen verantwoordelijkheid om thuis aanwezig te zijn om het pakketje te ontvangen en koel te bewaren!

Wij staan voor kwaliteit, eerlijkheid en streven naar een klanttevredenheid van 100% door o.a. snel persoonlijk contact en te luisteren naar de wensen van de klant.

WAAR WACHT JE NOG OP? KLIK HIER EN GENIET VAN HET GEMAK!